Zorgeloos genieten aan de Middellandse Zee

Zuid Frankrijk heeft prachtige stranden die gerekend kunnen worden tot de beste stranden van Frankrijk. Voor een vakantie in Zuid Frankrijk aan zee moet u zeker even kijken naar de mogelijkheden in de Languedoc Roussillon. Leenders Vakantiehuizen verhuurt vakantiehuizen aan de kust in diverse badplaatsen tussen Sete en Argeles-sur-Mer.

De Middellandse Zee is relatief rustig en het zandstrand loopt langzaam af in zee, daarom zeer geschikt voor een strandvakantie voor een gezin met jonge kinderen. Op de meeste stranden wappert de blauwe vlag, hetgeen betekent dat het strand schoon en veilig is.

Het zandstrand bij Cap d’Agde bijvoorbeeld is breed en uitgestrekt. Het strand loopt over in een duinstrook en vervolgens een fiets-/wandelpad. Op het strand staan in het hoogseizoen diverse gezellige strandtenten, waar u lekker kunt eten en genieten van een goed glas wijn.

Valras-Plage heeft een 4 km. lang zandstrand, dat grotendeels direct aan de boulevard ligt, waar u gezellige terrasjes en restaurants vindt. Voor kinderen zijn er speeltoestellen op het strand. Een klein pendeltreintje verbindt het oostelijke en westelijke strand met elkaar van half juni tot half september.

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline