Voordelen all in vakantie Turkije

Het all inclusive concept uit Turkije is bij veel Nederlanders een bekende formule. Inmiddels niet alleen bekend maar ook beproefd en soms zelfs meerdere malen. Wellicht vraagt u zich af waarom al deze Nederlanders elk jaar weer naar Turkije reizen om gebruik te maken van de all inclusive formule. Wij vertellen u de voordelen van de all in Turkije vakantie.

De prijs van All inclusive

Een belangrijk voordeel is de prijs van het concept in Turkije. In vergelijking met een, als goedkoop bekend staande, camping vakantie in Frankrijk of Spanje, betaalt u toch niet veel meer. Bijkomend voordeel is dat u wel de luxe hebt van een vijf sterren resort. Daarnaast hoeft u ook niet nog eens dagen in de auto te rijden. Een all inclusive vakantie in Turkije in een 5 sterren resort, voor een gezin van vier, hebt u al vanaf € 3.000,- Dit is een all inclusive prijs wat ons bij het volgende voordeel brengt.

All inclusive

De naam "All in" geeft het al aan. Alle kosten zijn direct bij de eerste prijs inbegrepen. Het grote voordeel is dat u drect weet hoeveel u kwijt bent aan uw vakantie. De prijs is inclusief de vliegtickets, transfers, accommodadtie en eten en drinken. Natuurlijk zijn er altijd extra opties zoals excurseis, aankopen op markten of souvenirs. Maar u kunt gerust in het hotel blijven om op deze kosten te besparen. Let op: tegenwoordig zijn er diverse all inclusive mogelijkheden met verschillende opties. bijvoorbeeld Ultra All Inclusive waar zelfs alcoholische importdranken bij de prijs inbegrepen zijn.

Op vakantie

Alles in het all inclusive hotel is op uw gemak gericht. U gaat echt op vakantie en hoeft geen werk te verrichten. Het eten staat op de bekende tijdstippen klaar en u loopt simpel bij de afwas weg. De kamers worden netjes schoongehouden en de bedden worden elke dag voor u opgemaakt. Laat u per ongeluk eens wat vallen dan hebben de obers het opgeruimd voordat u kunt bukken. Lekker luieren en echt ontspannen is zeker een groot voordeel van een all inclusive vakantie in Turkije.

Hotels op de mooiste plekken

De locatie van de all inclusive hotels is een ander prachtig voordeel. In tegenstelling tot de gewone hotels en de vakantiehuizen liggen de all inclusive hotels bijna altijd direct aan het strand. U hoeft niet minutenlang naar het strand te wandelen of zelfs het openbaar vervoer te nemen. Vanuit uw hotel stapt u direct op een van de vele stranden die Turkije rijk is. Ondanks dat prive strand in Turkije eigenlijk niet toegestaan is hebben veel hotels zich een strand toegeeigend waardoor u altijd ruimte hebt op de ligstoelen. Dit voegt een extra dimensie toe aan gemak van het voordeel "op vakantie" dat wij hiervoor genoemd hebben.

Zoekt u echt een ontspannen 'luie' vakantie dan is een all inclusive vakantie in Turkije zeker iets voor u.

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline