Bruisende stad Bangkok

Op het moment dat je een vliegticket naar Bangkok hebt
gekocht en enkele uren later voet aan de grond zet in deze metropool waan je je direct in een totaal andere wereld. Bangkok wordt door de meeste vakantiegangers slechts gezien als het startpunt voor een trip door Thailand, maar dit is onterecht. Bangkok heeft veel meer te bieden. De stad is groter en veelzijdiger dan men denkt.

Een ontdekkingsreis door bruisend Bangkok beging in het paleis van de koning. Deze ligt in het centrum van Bangkok. Rondom dit paleis is
letterlijk de rest van de stad opgebouwd. In dit prachtige bouwwerk staat ook het belangrijkste Boeddha standbeeld van het hele land. In Bangkok vind je overigens veel tempels en Boeddha’s. Bangkok staat bekend om zijn drijvende markten. Wat is er dan leuker om zo’n drijvende markt te bezoeken met een bootje. Op de drijvende markt worden veel lokale lekkernijen verkocht, maar ook voor typische Thaise souvenirs kun je hier uitstekend terecht. In de stad kun je op veel plekken een bootje huren met kapitein welke je graag de leuke plekjes van de stad laat zien vanuit het water. Een absolute aanrader.

Met een enorm winkelcentrum en pretpark is het niet alleen maar cultuur snuiven in Bangkok. Na een lange dag sight seeing en shoppen moet je absoluut een hapje gaan eten in China Town. Hier vind je gezellige terrasjes, prima restaurants en lekkere eettenten. In Bangkok begint het leven pas als de zon onder is.Bangkok is warm en vochtig. In de zomer is het gemiddeld 33 graden en in de winterperiode ongeveer 25 graden. Het is verstandig om van te voren goed te bedenken in welke periode je Bangkok wilt bezoeken. Wanneer je veel wilt gaan ondernemen en bekijken dan kun je het beste in de winter periode naar Bangkok afreizen. De vliegreis duur ongeveer 10 uur. De terugreis duurt 2 uurtjes langer. Het is in Bangkok in onze wintertijd 6 uur later en in de zomertijd 5 uur later. Check een website zoals bijvoorbeeld flytopia.nl voor de beste hotel en vliegticket aanbiedingen naar Bangkok.

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline