Wellnessweekend in Nederland, België en Luxemburg

Wie tijdens een wellnessweekend echt wil uitrusten en gebruik wil maken van uitgebreide saunafaciliteiten kijkt eens goed rond in Overijssel. Veel hotels investeren daar in saunavoorzieningen om meer gasten ervan te overtuigen een weekendje of midweek in hun hotel te boeken. Ook de mooie omgeving met veel rust en ruimte, waar je geweldig mooie wandelingen kunt maken, draagt bij aan het gevoel van wellness. Denk maar eens aan het groene Twente of de schitterende natuurgebieden Salland en Weerribben-Wieden.

In België is wellness vooral gericht op het ondergaan van allerlei wellnessbehandelingen en kuren. In België spreekt men dan ook vaak over een kuurweekend. De Belgen houden van lekker eten dus kan een wellnessweekend in België niet los worden gezien van uitgebreid tafelen met culinaire maaltijden.

Voor wie er een wellnessweekend echt helemaal uit wil zijn is Luxemburg een goede tip! Hier heb je het gevoel al in een ver buitenland te zijn, hoewel Luxemburg op hooguit enkele uurtjes rijden van Nederland vandaan ligt. Met name in de Luxemburgse Ardennen, die grenzen aan de Ardennen in België, vindt je leuke toeristische plaatsjes met wellnesshotels, zoals in Clervaux en Bourscheid.

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline