Tips voor kerstarrangement met winterwandelingen

Voor wie wel van de gezelligheid van Kerst en lekker eten houdt, maar wie ook graag actief in de buitenlucht bezig is, is er een goede tip. Heb je er al eens aan gedacht om een verzorgd kerstarrangement in een hotel te boeken?

Bijvoorbeeld in Zeeland vind je ouderwetse gezelligheid en cultuur in monumentale stadjes zoals Zierikzee, Veere en Middelburg. Om wat bij te komen van de machtige diners en het vele zitten is het voor, tijdens en na Kerst heerlijk om een mooie winterwandeling te maken. Ook daarvoor biedt Zeeland vele mogelijkheden en is het een geweldige omgeving om te wandelen door de duinen en over het strand. Maar er zijn nog veel meer mooie plekken waar je rond Kerst kunt uitwaaien. Fantastisch wandelen kan in de kerstvakantie ook in de groene regio's Twente, Veluwe en de Meijerij in Noord-Brabant. Of wat dacht je van de waddeneilanden! Na zo'n frisse winterwandeling is het natuurlijk heerlijk om de hete sauna in te duiken of lekker op te warmen bij de open haard van het hotel.

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline