Miracle Resort in Lara, een alles-in-een vakantie

Miracle Resort is een resort gelegen in de buurt van Antayla, de toeristische hoofdstad van de Turkse Riviera. Het resort zelf ligt aan Lara strand, wat één van de mooiste en bekendste stranden is van de regio. Hotel Miracle Resort heeft een eigen privé-strand waarop het heerlijk rustig zonnekloppen is. Er worden tientallen activiteiten georganiseerd voor jong en oud, in en rond het water. Oeverloos genieten en spannende avonturen beleven, kunnen perfect samengaan als je kiest voor een vakantie in Miracle Resort.

All inclusive formule

Miracle Resort biedt een all-inclusive formule aan, wat wil zeggen dat je je eigenlijk over niets zorgen hoeft te maken. Kamers, recreatie, zon, strand, drank en eten zitten grotendeels in de prijs inbegrepen, zodat je niet te veel op je geld moet letten. Je bent immers op vakantie. Er zijn maar liefst vijf restaurants in het hotel. In de tuin zijn zwembaden en sportgelegenheden. In principe hoef je het resort helemaal niet uit om een fijne vakantie te hebben, maar wil je toch een beetje van de omgeving ontdekken, dan zal je ook daar niet teleurgesteld worden. De stranden van Lara zijn prachtig en behoren tot de allermooiste van Turkije. In Antayla, de stad vlakbij het resort, kunnen reizigers met een hart voor cultuur en geschiedenis de oude binnenstad ontdekken of genieten van een drankje met zicht op de oude haven.

Daarbovenop biedt Miracle Resort dit alles aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De concurrentie tussen de resorts in de streek is immers enorm, want de Turkse Riviera wordt steeds populairder, vooral bij Nederlandse toeristen, en de resorts schieten als paddenstoelen uit de grond.

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline