Regel je studentenkamer ver voor de zomervakantie!

Het lijkt nog een eind weg maar over enkele maanden staat de zomer weer voor de deur. De tijd voor veel studenten om te genieten van hun welverdiende rust. Of juist hét moment om even flink hun kennis bij te spijkeren. Een groot deel van de thuiswonende studenten zal de zomer zeker gebruiken om op zoek te gaan naar een geschikte studentenkamer. Maar dat zal nog heel lastig worden gezien het alsmaar groeiende kamertekort in Nederland. Vandaar de gouden tip: Begin nu al met zoeken!

Betaalbare studentenkamer

Een studentenkamer in Amsterdam vinden of een prettige en betaalbare kamer in Utrecht tegenkomen, ik geef het je te doen. Door nieuwe wetgeving in de woningmarkt haakten veel ontwikkelaars en studentenhuisvesters af en besloten ze niet te investeren in nieuwe bouwprojecten, terwijl het kamertekort al jaren een probleem is in Nederland.

Hoe eerder, hoe beter

Elke vakantie weer zoeken studenten naar die ene speld in de hooiberg. Wees er daarom nóg sneller bij en begin nu al met zoeken naar een kamer. Zodra je besloten hebt dat je op kamers wilt gaan, is het moment aangebroken om websites als Kamers.nl af te struinen en je in te schrijven bij woningcorporaties. Terwijl al je medestudenten zich in de zomervakantie suf zoeken naar onmogelijke kamers, lig jij lekker te bakken op een Zuid-Europees strand!

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline