Koffer in alle soorten en maten

Het is altijd lastig, welke handbagage is nu geschikt voor welke vliegmaatschappij. Elke vliegmaatschappij heeft weer andere voorwaarden voor de formaat van de koffer. Naast de standaard voorwaarden dat je geen vloeistoffen mag mee die meer inhoud hebben dat 100ml zijn er nog de gewicht en formaat voorwaarden. Zo mag je bij Ryanair 7 kilogram meenemen aan handbagage en bij KLM maar 5 kilogram. Daar staat tegenover dat je bij KLM, gratis een koffer in het ruimbagage mag hebben. Bij Ryanair moet je hier flink voor bijbetalen.

De afmetingen zijn ook een lastig verhaal. Heb je een mooie koffer gekocht, dan blijkt dat je het niet mag meenemen in de vliegtuig. Je kunt natuurlijk de risico nemen om de koffer mee te nemen. Ben echter wel gewaarschuwd. De meeste vliegmaatschappijen zijn erg streng geworden. Zo zie je bij de incheckbalie vaak een kooi staan waar de handbagage wordt gecontroleerd op de afmetingen. Is je koffer te groot dan zal je extra moeten bijbetalen.

Om de besproken problemen te voorkomen is het verstandig om naar handbagageonline te gaan. Op handbagage is een tool ontwikkeld waarbij je makkelijk kunt zien welke handbagage is toegestaan bij welke vliegmaatschappij. Daarbij kun je gemakkelijk op je voorkeuren zoeken. Je kunt bijvoorbeeld een keuze maken tussen een zacht of een harde koffer. Verder kun je kiezen of je een TSA slot wilt hebben. Heb je deze keuzes gemaakt dan heb je meteen de selectie te pakken voor jouw koffer.

Wil je dus de koffer kopen die bij jou past ga dan naar handbagage-shop.nl, daar zul je altijd slagen. Zo weet je zeker dat je nooit meer problemen hebt met de vliegmaatschappij. Dit is wel zo fijn als je op vakantie gaat. Iedereen wil toch zonder zorgen op vakantie!

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline