Een vakantie via Duitsland boeken

Je wilt een heerlijke ontspannen vakantie boeken? Vaak ga je dan misschien op Nederlandse reissites zoeken of op bezoek bij het reisbureau in de buurt. Je staat er vaak niet bij stil dat je net over de landsgrenzen heen ook mogelijkheden hebt tot het boeken van vakanties. Toch maken Nederlanders al jaren gebruikt van de voordelen die er kunnen zijn wanneer men in het buitenland een vakantie boekt. Bijvoorbeeld in Duitsland. Vliegen via Duitsland en een reis boeken via een Duitse aanbieder kan in ieder geval een hoop geld besparen.

Vliegen via Duitsland

Een vakantie kan erg duur zijn en daarom kan het zeker lonen om eens te kijken wat je kwijt zou zijn wanneer je via Duitsland vliegt. Zeker wanneer je in een grensgebied woont en je bijvoorbeeld via vliegveld Düsseldorf vliegt kan dit lonen, je auto parkeren bij vliegveld Düsseldorf is vaak ook erg goedkoop en wanneer de tickets een lage prijs hebben kun je erg veel besparen, ook op reistijd. Maar waarom is het boeken van een reis via Duitsland nu vaak goedkoper?

Luchtvaartmaatschappijen

In Duitsland zijn er een heleboel verschillende luchtvaartmaatschappijen actief en zijn er daarnaast ook meerdere grote luchthavens, waar we in Nederland eigenlijk allee Schiphol hebben welke echt van omvang is. Hierdoor worden vliegtickets vaak goedkoper, de concurrentie is simpelweg groter. Daarnaast heb je ook andere lijnvluchten dus kan het goedkoper zijn om een directe vlucht ergens naartoe te pakken. Vooral de vele lowbudgetmaatschappijen zorgen er voor dat de prijs gedrukt wordt. De luchtvaartmaatschappijen in Duitsland betalen daarnaast ook minder belasting als de luchtvaartmaatschappijen in Nederland. Waardoor zij minder hoeven door te berekenen.

Vakanties

De vakanties in Duitsland liggen anders als de vakanties in Nederland waardoor er andere hoogseizoenprijzen worden gehanteerd. Dit is vooral het geval tijdens de paasvakantie en de herfstvakantie maar kan ieder jaar ook weer een andere periode zijn. Vaak kun je daardoor leuke aanbiedingen vinden op de Duitse vakantiewebsites.

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline