Hotelkamers op het water in Bali

Het Udang House, gelegen boven een garnalen vijver in het authentieke en romantische Bambu Indah hotel op Bali. De slaapkamer van deze chalet heeft een vloer van glazen panelen waardoor je een panorama zicht hebt op het onderwater leven van de vijver.

Authentieke sfeer van een vissersdorp

Het pittoreske huisje is gemaakt en ingericht met meubelen van Teak hout. De inrichting doet aan alsof je je waant in een oud vissers dorpje, door de lampenkappen van garnalenmanden, een roespaan en een kunstig geplaatst visnet.

Je bevind je midden in de natuur

De badkamer heeft een zogeheten buitendouche met glazen plafond. Hierdoor kunnen de gasten overdag ook tijdens het douchen genieten van de zon en ’s nachts van het maanlicht. Het huisje is gelegen naast een fontein welke het natuurlijke zwembad voorziet van vers water. Je bevindt je hier in een vredige omgeving midden in de natuur van het prachtige Balinese landschap.

Het hotel is gelegen op de Sayan bergwand tussen de rijstvelden en enkele minuten vanaf het stadje Ubud. Met uitzichten op de Ayung rivier, een Hindoestaanse tempel en de vulkanische rotswanden van het Batu Kau gebergte.

Bambu Indah hotel, Ubud, Bali - Indonesië

Het hotel heeft diverse huisjes van verschillende klasse en allure. Het is zeker de moeite waard om hier enkele nachten te verblijven bij een rondreis of zonvakantie naar Bali. Hier ervaar je Bali nog op zijn best in haar schoonheid, rust en magische uitstraling.

De milieu vriendelijke historische huisjes zijn van origine, Javanese bruidssuites. Meer dan 100 jaar geleden gebouwd door de lokale Indonesische bevolking op Java. De huisjes zijn door de huidige eigenaars uitgekozen, gerenoveerd en verplaatst naar Bali, waar ze nu vanaf 2005 hun thuis kennen.

Het hotel ligt op een kleine 40 kilometer afstand van Ngurah Rai airport (vliegveld Denpasar). Met een shuttlebus of taxi bent u in een klein uur bij het hotel.

Featured: 

Unfeatured

Tags: 

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline