Een huisje huren in Limburg

De provincie Limburg wordt steeds aantrekkelijker als vakantiebestemming en dat is helemaal niet gek omdat je je hier echt even helemaal weg waant terwijl je nog gewoon in Nederland verblijft. Het Limburgse landschap is veelzijdig en hier vind je nog echt de ruimte. Waar anders in Nederland vind je heuvels en bergen, valleien, uitgestrekte bossen en zoveel mogelijkheden tot wandelen in de natuur of buitensport? Huur eens een huisje in Limburg en maak kennis met deze prachtige en veelzijdige provincie.

Stedentrips in Limburg

Limburg is een ideale bestemming voor leuke stedentrips. Steden als Maastricht en Valkenburg zijn grote favoriet voor stedentrips, maar vergeet ook zeker niet de historisch interessante steden als Arcen, Born, Thorn of Meerssen te bezoeken. Maastricht is niet alleen een prachtige stad om te bezoeken, maar het is ook zeker één van de leukste winkelsteden in Nederland met ontzettend veel leuke modewinkels, charmante kleine winkels en natuurlijk een heleboel fijne restaurants en terrasjes om heerlijk te vertoeven. Maastricht wordt niet voor niets een stad voor bourgondiërs genoemd. Valkenburg daarentegen is een charmant stadje dat qua grootte niet te vergelijken is met Maastricht, maar waar gezelligheid en het bourgondisch leven net zo centraal staat. Valkenburg is ook een uitstekende uitvalsbasis voor buitensportactiviteiten of een bezoek aan de vele grotten in Limburg.

Carnaval

Limburg is rijk aan culinaire specialiteiten en de echte bourgondiër kan zijn hart ophalen in deze provincie. Geniet van een échte Limburgse vlaai of bezoek één van de vele brouwerijen die zijn gevestigd in Limburg. En houd je van een gezellig feest? Dan zit je in Limburg zeker goed! Bezoek Limburg ook eens tijdens het carnaval. Nergens wordt carnaval zo groots en uitbundig gevierd als in de zuidelijke provincies en het is een ervaring om zeker eens mee te maken.

Buiten zijn

Limburg is ook bij uitstek een fantastische locatie voor buitensportfans.. Het landschap is ontzettend verleidelijk voor wandelaars en fietsers, maar ook op het gebied van survivalactiviteiten en watersport valt hier een heleboel te beleven. Ga je liever met vrienden paintballen, snowboarden of skiën? Ook dat kan in Limburg.

Er zijn in de hele provincie Limburg huisjes te huur, of je nu de voorkeur geeft aan een vakantiewoning midden in de natuur of dichter gelegen bij de grote steden. Het huren van een vakantiewoning biedt je alle vrijheid om de provincie te ontdekken terwijl je van alle gemakken bent voorzien. Maak kennis met het prachtige Limburg, er valt zoveel te ontdekken!

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline