Visum regelen is een hoop gedoe!

Het regelen van een visum brengt een hoop papierwerk met zich mee. Inscannen van paspoorten, uitdraaien van salaris stroken en het kopiëren van vliegtickets. De website visumvoor.com neemt een hoop van deze rompslomp uit uw handen. Via deze website kunt u het visum online aanvragen en zij zullen de complete aanvraag uit uw handen nemen. Zo heeft u de mogelijkheid om de documenten bij u thuis of op het werk op te laten halen, u kunt de documenten per aangetekende post versturen, ook is het mogelijk om de documenten langs te komen brengen.

Op vakantie gaan is het leukste wat er is, het uitzoeken van een bestemming, de voorpret, het inpakken van de koffers tot het inchecken in het hotel! Helaas moeten wij als Nederlanders en Belgen voor sommige bestemmingen een visum in ons bezit hebben voordat wij naar een land kunnen reizen. Dit is het geval voor onder andere Australie en Egypte, Saudi Arabie, China, Rusland en nog vele andere landen. Het regelen van een visum brengt een hoop papierwerk met zich mee. Inscannen van paspoorten, uitdraaien van salaris stroken en het kopiëren van vliegtickets. De website visumvoor.com neemt een hoop van deze rompslomp uit uw handen. Via deze website kunt u het visum online aanvragen en zij zullen de complete aanvraag uit uw handen nemen. Zo heeft u de mogelijkheid om de documenten bij u thuis of op het werk op te laten halen, u kunt de documenten per aangetekende post versturen, ook is het mogelijk om de documenten langs te komen brengen.

Heeft u interesse in een visum voor Australie? Klik hier.
Behalve voor Australie kunt u nog meer visums aanvragen, bekijk op deze site alle mogelijkheden.

Ik ben blij dat er dergelijke dienstverleners bestaan, het neemt een hoop gedoe weg. Er is zoveel regelgeving (en veranderende regelgeving) waar men rekening mee moet houden, voor een leek is dat niet bij te houden.

Waar op te letten

Gaat u naar een onbekende bestemming? Controleer of er een visum plechtigheid is voor Nederlanders! Wees op tijd met het aanvragen! Een aanvraag van een visum kan gerust twee tot drie weken in beslag nemen. Vraag goed naar de visum informatie. Voor bepaalde landen is het niet mogelijk om het visum lokaal te verlengen! Zoek dit goed uit voordat u voor een langere tijd naar een land afreist. Verloopt uw paspoort binnenkort? Dan wordt het tijd om een nieuwe aan te vragen! Uw paspoort dient op het moment van aankomst vaak nog minimaal zes maanden geldig te zijn. Is dit niet het geval dan kunt u geen visum aanvragen.

Het voordeel is dat steeds meer landen afstappen van de visumverplichting, deze verplichting zal natuurlijk wel altijd voor sommige landen blijven
gelden. Gelukkig kunnen wij dan van dergelijke bureau's gebruik blijven maken.

Met bovenstaande informatie en tips hoop ik dat het duidelijk is wat het voordeel is van een visumbureau, ook hoop ik dat u met deze tips, zonder te veel stress een visum kunt aanvragen voor uw toekomstige vakantie!

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline