Camping in Italië

Op vakantie naar het zonnige en prachtige Italië is de perfecte manier om lekker bij te komen, maar het is verstandig goed te kijken naar een mooie camping in Italië die bij uw vakantie wensen past. Zo zijn er prachtige campings rondom het Como meer, het Gardameer of aan de Adriatische kust. Hier kunt u in de zomer heerlijk vertoeven en de campings zitten vaak direct aan het water waardoor u makkelijk het water in kunt voor een beetje verkoeling.

In Italië zijn er verschillende soorten campings, net als in Nederland, België of Frankrijk ook het geval is. Zo is er een sterren systeem, wat aangeeft hoeveel faciliteiten een camping heeft en aanbiedt, dit zegt echter niets over de kwaliteit van deze faciliteiten of de schoonheid hiervan. Het is vooral belangrijk voor uzelf vast te stellen wat voor vakantie u opzoek naar bent. Wilt u lekker in een stacaravan met uw partner voor een beetje rust, of wilt u met uw kinderen en uw eigen caravan lekker tussen de mensen zitten? Vaak geven campings goed aan wat voor doelgroep er naar hun toe komt, maar u kunt zelf ook begrijpen dat er in de bouwvak meer kinderen zullen zijn dan wanneer u eind augustus op vakantie gaat als de kinderen weer op school moeten zijn.

Daarom is het verstandig goed te kijken naar (Nederlandse) keurmerken, zoals het ANVR keurmerk. Dit is geen kwaliteitsaanduiding, maar dan weet
u wel zeker dat de camping in Italië werkt volgens een door de consumentenbond goedgekeurd plan (calamiteiten, boeken, annuleren e.d.). Daarnaast is het gewoon verstandig om eens aan uw vrienden of buren te vragen naar een goede camping in Italië, dat is vaak de eerlijkste en beste manier om een camping te vinden.

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline