Lara: Paradijs aan de Turkse kust

Lara is een kleine, sfeervolle plaats aan de Turkse Riviera. Het badplaatsje is nog in opkomst als vakantiebestemming, maar heeft nu al twee bijnamen te pakken: ‘Golden Mile’ en ‘Las Vegas’. Haar eerste bijnaam heeft Lara te danken aan het feit dat het over één van de mooiste zandstranden van Turkije beschikt. De naam ‘Las Vegas’ is afgeleid van de vele themahotels die – net als in de beroemde gokstad – in Lara te vinden zijn. Een van de bekendste themahotels van Lara is het Titanic Beach Resort in de vorm van de welbekende Titanic-boot.

Diversiteit in authentiek Lara

Op de goed ontwikkelde accommodaties, in overigens alle prijsklassen na, is Lara nog vrij kleinschalig. Souvenirwinkeltjes verkopen originele Turkse waar en de kleine marktjes richten zich nog echt op de lokale bevolking. Nabijgelegen stadjes, ruïnes en bovenal de spectaculaire Dudenwatervallen zijn leuke bezienswaardigheden. Daarbij grenst Lara aan de toeristische trekpleister Antalya, dus er is meer dan genoeg te beleven op vakantie in Lara!

Ontwikkeling Lara

Lara blijft zich doorontwikkelingen tot een van de beste toeristische bestemmingen van Turkije. Het toeristisch centrum heeft ieder jaar meer te bieden en bovendien rijzen er steeds meer hotels uit de grond. In 2013 opent bijvoorbeeld de Lara Family Club. Het 4 sterren hotel staat – zoals de naam doet vermoeden – in het teken van familievakanties. Faciliteiten zijn hier werkelijk in overvloed en bovengenoemde ‘golden mile’ ligt op slechts driehonderd meter van de accommodatie.

Antalya

Deze Turkse badplaats aan de Middellandse zee is al jaren een grote toeristische trekpleister. Dit komt grotendeels door het heerlijke klimaat, de schilderachtige stranden en haar gastvrije inwoners. Vergeet u Antalya dus niet als u van plan bent een heerlijke strandvakantie te boeken in 2013. Het is een prachtige plek waar u samen met uw gezin kunt genieten van een heerlijke zon- en strandvakantie. Resorts zijn hier het hele jaar door geopend.

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline