Last-minute naar de zon?

De economische crisis heeft er voor gezorgd dat dit jaar meer mensen hebben gekozen voor een vakantie in eigen land. De gedachte hierachter is vaak dat het weer eens wat anders is dan een lange reis naar een onbekend land, en bovendien is het natuurlijk erg voordelig. Eind juli zullen veel van deze mensen toch wel even hebben getwijfeld aan hun keuze: de temperatuur kwam nauwelijks boven de 20 graden en de regen bleef maar komen. Bovendien is het toch wel erg leuk om af en toe in een nieuwe plaats en cultuur te leven. Het mooie weer van augustus zal wat hebben goedgemaakt, maar wat blijft is dat veel van deze mensen het hebben gemist even echt weg te gaan.
Er is voor deze mensen nog een optie om alsnog met vakantie te gaan maar niet veel uit te geven: de last minute vakantie. Het werkt als volgt: reisaanbieders kopen van tevoren vakanties in met het idee deze aan vakantiegangers te verkopen. Sommige van deze plaatsen worden echter niet geboekt, waardoor de aanbieders met lege kamers blijven zitten. Om deze te verkopen kiezen ze ervoor dezelfde vakanties tegen extreem lage prijzen aan te bieden. Een soort uitverkoop dus, maar dan met vakanties. Kijkt u maar eens naar de last minutes van De Vakantiezoeker.nl om dit soort aanbiedingen te zien. Als u boekt en snel daarna weg kan bespaart u tot wel honderden euro´s. Kortom, boek enkele dagen voor vertrek en bespaar! Nog op zoek naar een voordelige last minute? Laten we 2 populaire last minute landen bespreken.
Turkije is sinds enkele jaren een van de populairste vakantielanden onder Nederlanders, en deze populariteit stijgt nog met het jaar. Niet zonder reden natuurlijk. Turkije heeft prachtige stranden, een constant stralende zon en ook een cultureel erfgoed dat uniek is in de wereld. Bent u op zoek naar mooie stranden, dan zijn bestemmingen als Antalya, Alanya, Izmir, Bodrum en Marmaris aanraders. Meer op zoek naar cultuur en historie? Istanbul, Side, Pamukkale en wederom Bodrum bieden ieder unieke bezienswaardigheden. Bovendien zorgt het grootschalige aanbod aan accommodaties ervoor dat er een enorm breed aanbod aan last minutes naar Turkije is.
Griekenland is al langer populair als vakantieland. Dit land heeft een zo mogelijk nog indrukwekkender historie en ook de stranden zijn fantastisch. De crisis van het land is natuurlijk niet iets om vrolijk over te zijn, maar op de prijzen heeft zeker geen ongunstige invloed. Kreta, Samos, Corfu en Rhodos zijn enkele van de (meer dan 6000) prachtige eilanden waar u kunt genieten van het heerlijke strandleven. Athene en de opgravingen die verspreid zijn over de Peleponnesos en Delphi zijn bestemmingen waar u heengaat om de restanten van de unieke beschaving die Griekenland ooit kende te zien. Ontdekt deze ultieme last minute bestemming zelf!

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline