Artikel: Nederlander niet zonder laptop en iPad op vakantie

Een leuk artikel dat ik tegenkwam op http://www.nu.nl
Bijna de helft van de Nederlanders neemt dit jaar een laptop of een tablet, zoals een iPad, mee op vakantie. Zo blijkt uit onderzoek van Zoover onder 2.000 respondenten. Een kwart neemt een laptop mee, bijna hetzelfde aantal gaat voor een kleiner formaat en neemt een tablet mee. Voor driekwart van de Nederlanders is toegang tot internet dan ook een belangrijke afweging bij het kiezen van een camping of hotel. Meer dan 60 procent wenst wifi op het gehele terrein, 30 procent is tevreden met slechts toegang bij bijvoorbeeld de receptie.
Boeken
Toch doet ook een boek het nog steeds goed, bij 62 procent van de respondenten gaat er een boek mee in de koffer. Gemiddeld gaan er - als gevolg van de opkomst van de e-reader - maar liefst negen boeken digitaal mee. Degenen die papieren boeken lezen, nemen er gemiddeld twee tot drie mee. De helft van de ondervraagden neemt tijdschriften mee, bijna 40 procent gaat voor een puzzelboek, waarbij Sudoku de meest populaire variant is.

Bron: http://www.nu.nl/lifestyle/2849357/nederlander-niet-zonder-laptop-en-ipad-vakantie.html

Featured: 

Unfeatured

Tags: 

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline