Luxe vakantiehuis in de Dordogne

Je bent op zoek naar een mooie omgeving om op vakantie te gaan, dan ben je in de Dordogne aan het goede adres. Deze prachtige streek in het zuidwesten van Frankrijk is bekend door de vele kastelen, grotten en valleien. Als je nog specifieker op zoek gaat dan kom je uit bij de Périgord Noir een kleine regio die zijn naam te danken heeft aan de donkere eikenbossen. Dit gebied is een prachtige plek om vakantie te vieren en even helemaal tot rust te komen. Je kunt hier romantisch samen naartoe gaan maar met het gezin is het ook een geweldige bestemming.

De voordelen van een all inclusive vakantie

Veel mensen kiezen regelmatig voor een all inclusive vakantie. Echter is er ook een groep mensen die het concept van all inclusive vreselijk vindt. Maar misschien is all inclusive toch niet zo erg als dat je van tevoren denkt. We zetten de voordelen van all inclusive voor je op een rij.

Tags: 

Parkeren Eindhoven Airport

Stel; u heeft met het gezin een leuke vakantie naar een zonnige bestemming geboekt om hier samen van het warme weer en het strand te gaan genieten. Het hotel is geboekt, de vliegtickets zijn binnen. Jullie hebben er zin in! Nadat u de koffers met alle bagage in de kofferbak geplaatst heeft, beginnen jullie aan de reis. U komt aan bij de luchthaven, en daar blijkt… u moet nog een flink bedrag neerleggen voor een parkeerplek. Dat is flink balen natuurlijk, maar zo hoeft het niet te gaan!

Wat is een waterspeeltuin?

Nog nooit gehoord van zo'n speeltuin? Je kent vast wel de normale speeltuinen met schommels, glijbanen een wip wap en een zandbak. Er zijn echter ook hele bijzondere speeltuinen, waterspeeltuinen genaamd. Vooral in de zomer zijn deze zeer populair en kunnen kinderen hier ontzettend veel plezier beleven. Er zijn er trouwens ook die overdekt zijn, dus dan hoef je niet eens te wachten op de zomer.

Pagina's

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline