Ontdek de Spaanse eilanden

Over de costa’s van Spanje wordt veel gepraat en geschreven, maar de Canarische eilanden en de Balearen blijven vaak nog onder belicht. Dat is jammer want deze Spaanse eilandgroepen hebben voor zowel de zonliefhebber als cultuurliefhebber heel wat te bieden. Gran Canaria, het grootste eiland van de Canarische eilanden heeft uitgebreide uitgaansmogelijkheden en ook de carnaval vieringen zijn beroemd. Deze kunnen zich meten met de grootste spektakels van Rio de Janeiro en New Orleans. Ter hoogte gelegen van het zuidelijke gedeelte van Marokko zijn er jaarlijks ook veel zonuren. Ideaal voor iedereen die graag een bruin kleurtje willen opdoen of zwemmen met een heerlijk warm zonnetje boven het hoofd.

Niet alleen de Canarische eilanden zijn een bezoek waard, ook de Balearen zijn een aanrader. Bovendien ligt het grootste eilanden van de Balearen, Mallorca, een stuk dichterbij huis. Dat scheelt aanzienlijk in de prijs die betaald moet worden voor een vliegtickets. Zo houdt u tijdens uw Mallorca vakantie geld over voor uw hotel op Mallorca of andere leuke dingen. En leuke dingen zijn er op Mallroca genoeg. Wat dacht u van de prachtige natuur. Het onderwaterleven is beroemd en biedt voldoende mogelijkheden om te snorkelen. Voor een zonvakantie op Mallorca zijn de zuidelijke badplaatsen uitermate geschikt. Bekende stranden zijn Playa de Mallorca en El Arenal met talrijke Mallorca hotels. Zo rolt uw van uw Hotel Mallorca zo naar het strand en kunt u naast snorkelen, uitstekend surfen of diepzeeduiken.

Wanneer u op vakantie bent is het prettig wanneer u de taal machtig bent. Op de Canarische eilanden en de Balearen is Spaans de voertaal. U kunt online al een beetje Spaans leren. Wilt u goed voorbereid op vakantie gaan en een woordje Spaans spreken, dan is het verstandig om een cursus Spaans te volgen. Zo staat u nooit met een mond vol tanden!

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline