Reizen naar Indonesië – Ultieme diversiteit

Naar Indonesië reizen is unieke ervaring voor elke reiziger. Geniet van de adembenemende uitzichten op één van de 150+ vulkanen of trotseer de regenwouden van Sumatra op zoek naar de Sumatraanse tijger.

Hou je van de moderne samenleving en cultuur? Dan kun je het beste naar de hoofdstad van Indonesië reizen. In Jakarta kun je in je smoking of jurk samen met de Indonesische elite een avondje genieten van het Jakarta Symfonie.
Boek een vakantie Indonesië als je interesse ligt bij inheemse cultuur. Je kunt je op Indonesië verdiepen in meer dan 300 stamgemeenschappen verspreidt over de ruim 17,000 eilanden. Plan een rondreis Indonesië en bezoek de Kabu, Bakak, Minangkabau, Dayak of Dani stammen. Absorbeer de cultuur en leer alles over hun tradities, dansen en traditionele kunst.
Reis naar Bali als je wilt zonnen op beeldschone stranden of een paar golven wilt pakken op je surfplank. Kun je niet surfen? Geen probleem. Ga naar een van de vele surfscholen en kom in contact met deze verslavende sport.

Als je van eten houdt, zal je verliefd worden op Indonesië. De vele specerijen geven het eten een heerlijke smaak. Het meeste eten in Indonesië is thuis gemaakt en wordt op straat verkocht in de typische “Warungs”.

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline