Voordelig een nachtje weg?

Nederlanders gaan als gevolg van de crisis minder lang en minder ver op vakantie of er wordt vaker voor een goedkopere accommodatie gekozen. Toch kun je in deze tijden van crisis nog steeds luxe overnachten, ook als je krap bij kas zit. Wil jij je vakantie niet laten schieten en nog wat geld in je zak houden? Dan is Hotelkamerveiling.nl echt een aanrader.

Op deze website kun je al vanaf 1 euro meebieden op luxe hotelarrangementen. Zelf ga ik regelmatig een nachtje weg via Hotelkamerveiling.nl. Als je er even goed de tijd voor neemt, dan kun je voor een prikkie een luxe overnachting inclusief ontbijt scoren. Zo heb ik vorige week voor slechts 31 euro overnacht bij het viersterrenhotel Van der Valk De Molenhoek-Nijmegen. Via andere boekingsites betaal je toch minimaal 80 euro voor een overnachting in dit hotel. Ook ga ik binnenkort een nachtje naar Antwerpen voor maar 27 euro!

Op Hotelkamerveiling.nl kun je niet alleen bieden op overnachtingen in Nederland, maar eigenlijk overal ter wereld. Of je nu graag wilt overnachten aan zee, in hartje Amsterdam of aan de Spaanse Costa: keuze genoeg! Neem dus snel een kijkje op Hotelkamerveiling.nl als je er graag even tussenuit wilt, maar niet zo veel te besteden hebt.

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline