Voordelig overnachten in een luxe hotel?

Waarschijnlijk ben ik niet de enige als ik zeg dat ik zin heb om er dit najaar op uit te trekken. Nog even lekker een weekendje weg in eigen land, zonder daar al te veel geld aan te besteden. Wellicht is hotelkamerveiling.nl dan een aanrader. Via deze site kunnen bezoekers namelijk betaalbaar overnachten in een luxe hotel. Een echte uitkomst, want een paar weken geleden las ik op internet dat Nederland met een gemiddelde hotelkamerprijs van 110 euro het op één na duurste land in de eurozone is.
Op Hotelkamerveiling.nl bieden bezoekers echter al vanaf 1 euro mee op een hotelovernachting in Nederland. Zo kan zelf de prijs worden bepaald voor een hotelarrangement voor twee personen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld vanaf 1 euro mee te bieden op een overnachting in een viersterrenhotel in Schoorl aan de Noord-Hollandse kust of op het luxe American Hotel aan het Leidseplein in hartje Amsterdam. Ook worden er waardebonnen geveild die inwisselbaar zijn bij meerdere hotels van een bekende keten, zoals Hampshire, Best Western, Bilderberg, Van der Valk of Sandton hotels.
Uiteraard heb ik zelf ook al een keer meegeboden, namelijk op de zogenaamde veiling van de dag. Na een aantal keer bieden, was ik met het hoogste bod van slechts 21 euro de winnaar van een arrangement met ontbijt bij viersterrenhotel Gulpenerland in Gulpen. Ik kon die dag meteen reserveren voor het komende half jaar, dus in december ga ik lekker een nachtje naar het zuiden. Kan ik meteen gezellige gaan kerstshoppen in Maastricht; dat ligt praktisch om de hoek.
Niet alle arrangementen op Hotelkamerveiling.nl worden vanaf 1 euro geveild, maar ze zijn wel altijd zeer scherp geprijsd. Zo zag ik bijvoorbeeld dat het mogelijk is om voor 77 euro in het vijfsterrenhotel The Manhattan in Rotterdam te overnachten. Dat is zo’n 50% goedkoper dan via de reguliere boekingssites, waar de prijs ongeveer 150 euro is voor een overnachting inclusief ontbijt.
Hotelkamerveiling.nl heeft een aanbod van honderden hotels in binnen- en buitenland: van luxe hotels dicht bij huis tot een stedentrip in een populaire Europese stad of een heerlijk wellness hotel aan de kust. Genoeg keuze dus voor een voordelig weekendje weg dit najaar!

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantie-sfeer

Vakantie-sfeer is een door mij opgerichte blog die gaat over vakantie. Hier wil ik leuke vakantie-sites verzamelen, artikelen plaatsen en af en toe zelf wat vertellen over mijn vakantie-ervaringen.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline